So you think you can play? Pleinvoetbaltoernooi op het Purmerplein

Zondag 29 juni is het weer zover: So you think you can play? Toon jouw straatvoetbaltalent op de WK editie van Pleinvoetbal op het Purmerplein! Al jaren hét straatvoetbalfestijn in Noord en dit jaar nog leuker en uitgebreider: het Pleinvoetbaltoernooi op het Purmerplein.

Amsterdam Noord is de bakermat van vele topvoetballers die op jonge leeftijd op straat begonnen, soms nog niet eens lid van een voetbalclub. Het Pleinvoetbaltoernooi is de gelegenheid waar al het nieuwe talent kan laten zien wat het waard is. Niet alleen stoere verhalen of beter weten: maar doen!

pleinvoetbal-02

ASV De Dijk organiseert in samenwerking met het stadsdeel en diverse sponsoren dit jaar een speciale WK editie van het toernooi: Het Purmerplein wordt voor één dag Praça do Futebol!

Alle kinderen (jongens én meisjes) uit Noord die graag voetballen en denken dat ze wat kunnen -ook juist die kinderen, die (nog) niet op voetbal zitten – kunnen gratis meedoen als ze zich vooraf inschrijven via pleinvoetbal.nl. Het aantal deelnemers is beperkt, dus wees er snel bij.

Net zoals vorige jaren is er voor kinderen van 6 t/m 10 jaar ’s ochtends een parcours van voetbaluitdagingen. Nieuw is het middagtoernooi voor straattalent van 10 t/m 16 jaar, waarbij teams 4 tegen 4 strijden om de Pleinvoetbalcup. Dé kans dus om je met je vrienden bijvoorbeeld als jouw favoriete land of team in te schrijven en de scores van je voetbalhelden te evenaren of te verbeteren.

Voor vrienden, familie en andere bezoekers valt er de hele dag veel te zien en te genieten van de Freestyle voetballers die laten zien hoe het écht moet, eten, drinken, muziek van o.a. DJ Hugo of om bv een partijtje footvolley te doen in Braziliaanse sfeer!

Ook als Nederland ditmaal niet ver komt op het WK, staat het nieuwe talent al klaar. Laat zien dat jij dat bent!

Reacties


ilovenoord