Waar ga jij het WK kijken in Noord? Vijf tips!

Nog heel even en dan barst echt de oranje gekte los. Zeker in Noord. De straten zullen als vanouds knaloranje gaan kleuren en elke lantaarpaal verslingert in een vlaggetjeslijn. Het WK verbindt iedereen en we maken plaats voor nog meer saamhorigheid. Maar waar ga je kijken? Thuis op de bank? In de tuin? De kroeg? We zetten vijf tips op een rij voor jullie!

1. Rio020

wk-kromhouthal

In de Kromhouthal leggen ze momenteel de hand aan de Grootste Huiskamer van Nederland. WK kijken op een bank met je vrienden, biertje voor € 2,50!  Afterparty gegarandeerd …

2. Tolhuistuin

tht

Bij goed weer onder de bomen van het Tolhuistuinpark en bij minder weer binnen. Gratis entree en kijken op groot scherm. Aanvang 21:00 uur.

3. Pllek

Pllek-exterieur_830

Of er nog plek is bij Pllek ligt natuurlijk aan het weer. Bij goed weer op groot scherm op een van de mooiste stukjes NDSM-Werf. Anders binnen, en daarna lekker dansend de overwinning vieren!

4. Elk willekeurig café op Mosplein

bult

Mosplein voetbalplein. Café de Bult. Bij Jan of Blokker. Elke kroeg aan het plein doet mee. Loop van kroeg naar kroeg en laat je verrassen.

5. Jouw tip!

textelplein

Vertel ons jouw tip, en dan zetten we deze allemaal onder nummer vijf! Laat maar weten via onze facebookpagina!

Reacties


ilovenoord