Première SPEKTAKEL X in de Schramstudio’s // 26 juli

Neem plaats op de publieke tribune en drink onrechtvaardig veel borrels. Eet biologische hotdogs en gooi cherrytomaten naar degenen die dat verdienen.

Er gaat iets gebeuren.
Iets heftigs.
Zorg dat je erbij bent.

Er zijn twee rijtjeshuizen, een eenhoorn, een pedofiel, een publiek, maar vooral heel veel spektakel.
De bar blijft open tot het saai wordt.

X-02

Circus Treurdiers SPEKTAKEL X is een interactieve muziektheaterbeleving van drie en een half bedrijf, met live muziek, absurdistisch theater en een flinke dosis radicaal entertainment. Voor en na de voorstelling en tussen de bedrijven door, is het zelf bestierde pop-up-café open. Het gaat over de invloed van de media op onze maatschappij; over hoe de wereld aan sensatiezucht ten onder kan gaan. Dit alles wordt vormgegeven in de melancholische, ironische, muzikale en humoristische stijl die Circus Treurdier eigen is.

De première is in Studio 33 van de Schramstudio’s in Amsterdam-Noord.
Vanaf 10 augustus reist SPEKTAKEL X door naar Utrecht, Rotterdam en Den Haag.

Circus Treurdier is een jong en eigentijds muziektheatergezelschap bestaande uit individuele makers. Ze ontwikkelen en produceren hun eigen theater, muziek, en filmproducties. Ze zoeken in hun werk altijd een kruisbestuiving tussen kleinkunst, toneel en popmuziek en proberen hierbij het gat te dichten tussen de hoge en populaire kunst.

X-01

SPEKTAKEL X: 23 t/m 25 juli try out, 26 juli première, 29 juli t/m 3 augustus, 5  t/m 9 augustus

Reacties


ilovenoord