Vintage bij ‘La Casa Vecchia’ in de Van der Pekstraat

De tweede wissel in de Wisselwinkel, de derde ondernemer die het gaat wagen, is vanaf afgelopen vrijdag Marijn Stolk. Marijn is helemaal gek van vintage en oude spulletjes. Niet gek als je archeologie hebt gestudeerd, dan weet je wat oud én mooi is. En je hebt ook nog de gave, zoals Marijn om er echt vet mooie dingen van en mee te maken: La Casa Vecchia in Van der Pek!

lcv-02

De splinternieuwe stoeptegels liggen voor de deur, de loper is uitgerold en we nemen een kijkje binnen. Lampen, tafeltjes, stoelen, kisten, oude blikken, kastjes, zelfgemaakte snijplanken, teveel om op te noemen. En uiterst geraffineerd opgeknapt met een gevoel dat je denkt “Ah ja” … daar leeft nog iets in dat meubelstuk. Snoeren zijn oude snoeren, fittingen idem dito.

lcv-c lcv-b lcv-a

Absoluut geen consessies om ‘bouwmarkt spul’ te mengen met haar eigen gevoel. “Ik trek die Karwei-kleurtjes echt niet” vertelt Marijn. Haar woonkamer was te klein voor al haar opknapwerk, dus nu zit ze in de Wisselwinkel. Al is die eigenlijk ook al meteen te klein. Zo’n pand iets verderop in de straat is nog meer geschikt voor haar ultieme droom. Een soort Latei zoals op de Nieuwmarkt in Van der Pek, waar je ook wat kan drinken, met een stukje taart, en tegelijkertijd je stoel en kopje kan kopen.

lcv-03

lcv-04

Op facebook vinden we onderstaand berichtje, dus ga snel even een kijkje nemen!

Vanwege de opening van onze winkel vorige week, krijgen de eerste 100 klanten bij hun aankoop gratis een La Casa Vecchia shopper mee! Kom dus snel langs!

lcv-06

Van der Pekstraat 120, Amsterdam Noord – open: wo t/m za van 10:00 tot 17:30.

Reacties


ilovenoord