Filmclub Noord gaat weer van start!

Na een succesvol seizoen, gaat in oktober de Filmclub Noord weer van start in EYE. Ook dit jaar kunnen alle filmfanaten zich aansluiten bij de Filmclub Noord: een toegankelijk platform met een seizoen vol bijzondere en speciaal geselecteerde filmprogramma’s voor iedereen die in de wereld van de film wil duiken.

De Filmclub Noord is in 2012 speciaal opgericht voor alle filmliefhebbers in Amsterdam Noord, op initiatief van EYE en acteurs en ambassadeurs Frits Lambrechts en Ronald Top. Zeven keer per seizoen komt de Filmclub Noord bij elkaar om te genieten van bijzondere en speciaal geselecteerde filmprogramma’s. Dit kan een nieuwe film, een fraaie klassieker of een exclusieve voorpremière zijn.

Alle films worden voorafgegaan door een uniek voorprogramma, een inleiding en een verrassend filmpje uit de collectie van EYE. Extra aandacht gaat uit naar films en filmmakers van Amsterdam Noord. Daarnaast krijgen de leden van Filmclub Noord automatisch korting op alle voorstellingen van EYE.

Iedereen is welkom bij Filmclub Noord voor slechts 69,- euro voor seizoen 2014/2015. De eerste voorstelling is maandag 13 oktober om 21:00.

  • Voor meer informatie: mail filmclubs@eyefilm.nl of bel 020-5891442.

Reacties


ilovenoord