Nieuwe muziekstudio in Amsterdam Noord: Studio de Zoete Inval

In september opent een nieuwe muziekstudio in Amsterdam Noord: Studio de Zoete Inval. De studio bevindt zich in voormalig buurtcentrum De Rietwijker die momenteel wordt omgetoverd tot een levendige broedplaats voor kunstenaars. Om de opening te vieren houdt de studio op zaterdag 13 september de hele dag open huis. Iedereen kan een kijkje nemen in een professionele studio.

Studio de Zoete Inval maakt opnames van onder andere bands, singer-songwriters en kunstenaars. De studio wordt gekenmerkt door een ongedwongen ‘huiskamersfeer’. Oprichters Martin van ’t Veld (28) en Jasper Schonewille (25) geloven dat een studio niet alleen hoge kwaliteit opnames moet bieden, maar ook een inspirerende, open plek moet zijn.

studio-de-zoete-inval-02

Wij organiseren samen met DE RUIMTE ook de Zoete Inval Sessies. Tijdens deze sessies treden singer-songwriters op in DE RUIMTE en maken wij daar een mooie live-opname van!

studio-de-zoete-inval-01

Doordat de Zoete Inval zich in broedplaats De Rietwijker bevindt heeft de studio ook beschikking over een grote theaterzaal. Hier biedt de Zoete Inval live-opnames, cd-releases, concerten en muzikale projecten aan.

Op 13 september houdt de Zoete Inval open huis van 11:00 tot 19:00, hier is iedereen welkom voor een praatje, hapje of een drankje. Voor muzikanten wordt een jamsessie gehouden in de theaterzaal, hier liggen alle muziekinstrumenten klaar zodat iedereen die wil meteen kan spelen!

Reacties


ilovenoord