Stadsboeren naar Noord!

Stadsboeren naar Noord? Jawel! Naast de Bellamytuin en de Roesttuin krijgt Noord ook een veld met Stadsboeren. Vanaf eind augustus wordt het terrein klaargemaakt en na de winter begint het echte werk. Maar waar dan vraag je je af? Het antwoord vinden we via Stadsboeren zelf …

Het is zover. Ook Stadsboeren gaan de oversteek maken naar het spannende Amsterdam-Noord! We hebben een prachtig braakliggend – groen maar vervuild – stuk grond gevonden achter een van de mooiste plekken aan de Buiksloterdijk: Cafe de Ruimte. Noord-fans kennen deze plek van een etentje of optreden, het lekkere ijs of de buitensauna van Saunakaravaan. Kortom: een ontzettend leuke nieuwe samenwerking!

Vanaf eind augustus bouwen ze het terrein op en gaan ze opzoek naar buurtbewoners die deel uit willen maken van het project. Natuurlijk is er dit jaar niet meer zoveel te zaaien, dus zal er vanaf het vroege voorjaar: februari 2015 echt van start gegaan worden

Hoe werkt het? Meer info en aanmelden kan via info@stadsboeren.org ovv Stadsboeren Noord

Reacties


ilovenoord