Crowdfund mee aan de Drive-in Bioscoop Driving North!

Stel je voor: in plaats van de stroeve gang naar huis na een lange werkdag, verken je een kleine omweg via Amsterdam Noord. Je waant je voor een moment verdwaald in een rauw, onbegaan terrein tot je auto wordt aangetrokken. ‘Drive-in’ zegt de poort, ‘Kom maar hierheen’. Je doet je raam open, radio aan en stemt af op de juiste frequentie. Met je telefoon bestel je wat te eten en een drankje. De zon gaat onder en alles wordt donker. Je zet je stoel in de laagste stand, schoenen uit, je voeten op het dashboard. Filmmuziek zwelt aan door de speakers, door je voorruit zie je de film beginnen.

Zoals je in het onderstaande filmpje kunt zien was de eerste editie in 2013 geslaagd, maar het kan beter! Daarom dit jaar…
– zónder: regen
– mét: meer plaats voor auto’s, bezoekers, grill’s & BBQ’s, drankjes, muziek en films. Drive-in bioscoop Driving North is er voor alle film-, festival-, en autoliefhebbers uit Amsterdam en de regio.

Daarnaast gaan Driving North iets betekenen voor de inwoners van Amsterdam-Noord (De Noorderlingen).

  1. Voor minder valide bewoners investeren in speciale parkeergelegenheid.
  2. Kinderen worden bij Driving North betrokken door ze zeepkisten te laten bouwen waarin ze naar hun eigen drive-in films kunnen kijken.
  3. Noorderlingen die reserveren voor Driving North ontvangen 50% korting op de entree op vertoon van hun huisvuilpas.
    Zo kan iedereen van Driving North genieten!

Om dit te realiseren is er nog 3500 euro nodig. Voor de tweede editie van Driving North zijn al partners gevonden in o.m. WewantCinema, Imagine en Eye, maar alleen jij kunt ons helpen om het doelbedrag te bereiken! Doneer en kom als VIP naar Driving North! Driving North is een initiatief van Outdoor Cinema en vindt plaats op de Papaverweg in Amsterdam Noord, zeer nabij het NDSM terrein. Van 2 t/m 13 oktober wordt dit terrein de enige drive in bioscoop in de wijde omtrek van Amsterdam. Een unieke ervaring, als uit een Hollywood film…

Reacties


ilovenoord