Het Bloemenbuurtboekje en Fototentoonstelling

De Boemenbuurt is vol met leven. Dat is te zien in het prachtige fotoboek “Bij ons in de Bloemenbuurt”. De foto’s ervan zijn gemaakt door onze Noordse huisfotograaf Jitske Schols. Zaterdag 6 september is de feestelijke opening van 14:00 tot 17:00 uur en als je komt krijg je gratis een exemplaar!

Het Bloemenbuurtboekje is  speciaal voor de bewoners van de buurt gemaakt. Niet alleen om de actieve bewoners in het zonnetje te  zetten, maar ook om andere bewoners te stimuleren om initiatieven te nemen. Of je nu een eenmalig evenement wilt organiseren, voor langere tijd groen wilt beheren, of andere spannende ideeën hebt, dit boekje zal jezeker op weg helpen.

bloemenbuurtboekje-01

Achterin vind je bijvoorbeeld een overzicht van de te huren ruimtes in de buurt. Dus laat je verrassen door het aanbod dat de Bloemenbuurt rijk is en voel je vrij om daar nog veel meer leuks aan toe te voegen!

bloemenbuurtboekje-02

De fototentoonstelling is tot 1 oktober 2014 te zien tijdens de openingstijden van speeltuin Bloemenkwartier aan de Wingerdweg.

Reacties


ilovenoord