Oogst Salon Keukenbende kookt in de Toko

De hele maand september kookt Tessa van de Keukenbende op maandag in de Toko van Mama Louise. Natuurlijk draait de Keukenbende niet gesmeerd zonder hulp van kinderen. Je ziet ze dan ook rennen in de keuken en bediening. Reserveer een plekje bij Tessa of kom aanwaaien en proef van de verse oogst.

Iedere week wordt er een maaltijd gekookt waarbij vers geoogste groenten, fruit de de hoofdrol spelen. En er bubbelen huisgemaakte limonades en cocktails met bloemen. Heb je zelf een overschot van de boom of uit de moestuin, de Keukenbende brouwt er graag een lekker maaltje van in ruil voor een zoet toetje of glaasje huisgemaakte limo of limoncello.

oogst-01

  • maandag 1, 8, 15, 22 en 29 september 2014
  • keuken is open van 18.00 – 21.00 uur
  • Toko aan het Van der Pekplein 15-huis
  • reserveren + info: 06-24682800 of tessa@taartrovers.nl

Reacties


ilovenoord