Openingsweek Tolhuistuin // 14 t/m 21 september

De Tolhuistuin. Hij is in feite al een tijdje open. Je kan al lekker eten bij THT, dansen bij Solid Ground, uit je dak gaan bij de concerten in de Concertzaal en je laven aan kunst bij Framer Framed. Het Tolhuistuin Park (uh? of toch tuin?) was ook al open voor een drankje en in de ligstoelen kon je al prima nadenken en mijmeren over hoe heerlijk deze plek is. Maar toch, nu gaat ‘De Tolhuistuin’ volgende week ├ęcht officieel open met een mega-bomvolle programmering …

Je kan het hele programma vinden op de speciale website tolhuistuinopeningsweek.nl. Van het Read My World Festival tot Outdoor Cinema, waar je gratis met je huisvuilpas naartoe kunt, van Fringe Festival tot Lindyhop. Het is veel teveel om op te noemen … dus kijk vooral op de site. Tot in de Tolhuistuin!

Enne … hieronder een kaartje. Dan weet je in ieder geval hoe elke plek heet en waar die is, dan verdwaal je niet!

Reacties


ilovenoord