Win een ilovenoord trainingsjack op het Noorderparkfestival!

Naast het overvolle programma van het Noorderparkfestival is ilovenoord natuurlijk ook van de partij! Wij staan er met een ilovenoord kraam waar je eindelijk die sticker, poster, vlag of kalender kan bemachtigen. Maar dat is natuurlijk niet alles. Zoek ons op en doe mee met onze fotowedstrijd. Je kan een ultravet ilovenoord trainingsjack winnen!

jack-00 jack-01

Meedoen is heel simpel. Haal een setje ilovenoord stickers op bij onze kraam. Plak er een achterop je spatbord van je fiets, je canta, je Golfje, op je deurbel of op je voorhoofd, of verzin iets anders. Maak er een foto van en plaats deze op onze facebookpagina met de tag #ilovenoord.

Uit alle inzendingen gaan we de gekste, origineelste, mooiste uitkiezen en die ontvangt een ilovenoord trainingsjack! Ter inspiratie hier enkele foto’s …. doe mee en share the ilovenoord love!

Je kan inzenden t/m 25 september!

sticker-04

sticker-03

sticker-02

sticker-01

Reacties


ilovenoord