ADE (niet in Noord) TIP #2: ‘THESE GUYS x 8BAHN ADE special’ // 18 oktober

Het is weer bijna zo ver: volgende week staat het hele Amsterdamse nachtleven in het teken van het Amsterdam Dance Event (ADE). In Noord zullen de voeten van de vloer gaan, maar ook aan de andere kant van het IJ! Om alvast op te warmen, zullen de redacteuren van ilovenoord een paar van hun favoriete feesies uitlichten. Met TIP #2 ADE (niet in Noord): ‘THESE GUYS x 8BAHN ADE special’ op 18 oktober.

These Guys kennen we al een ruime tijd van hun baanbrekende knalfeesten op de NDSM. De hele voorbereiding van de ‘THESE GUYS x 8BAHN ADE special’ is dan ook minitieus in Noord voorbereid. Maar om er heen te gaan zul je toch de oversteek moeten wagen over het IJ. Maar dat staat wél garant voor een van de allervetste feesten van ADE. Op naar West dus!

Dj Stingray 313

Dj Stingray 313

De line-up is echt des These Guys. Maar liefst tien uur lang kun je genieten van een divers en vooruitstrevend programma vol met kopstukken uit de progressieve techno scene. Verdeeld over twee zalen staan Dj Stingray 313, Blacknecks (Truss & Bleaching Agent), A Made Up Sound b2b Kowton, Alex Smoke, D’Marc Cantu, Neil Landstrumm, Clairvoyance, Kowloon Odyssey en 8Bahn Dynasty. Het programma vertegenwoordigt een breed scala aan sub genres binnen de avant-garde van de internationale techno scene en brengt succesvolle nieuwkomers en pioniers samen op één avond!

You can’t get much deeper into the underground techno and electro sounds of Detroit and the UK than on this night with DJ Stingray of the mysterious deep-sea electro collective Drexciya playing alongside Holland’s dark techno producer A Made Up Sound, the unpredictable Neil Landstrumm and fellow Brit Alex Smoke with his weird melodies.

ade-tg-01

Reacties


ilovenoord