Buurtsoap De Wasserette gaat weer van start // 27 oktober

Onze eigen meest hilarische Amsterdam-Noordse soap serie gaat weer beginnen. Vanaf  27 oktober kunnen we weer zes maandagavonden genieten van alle perikelen rondom Wasserette de Witte Reus in café de Bult op het Mosplein.

Het zijn zware tijden in wasserette de Witte Reus. De markt is van het Mosveld verjaagd. Alle bomen in de van der Pekstraat zijn omgehakt. Een groot winkelcentrum is in aantocht. En dat terwijl volgens allerlei internationale media Amsterdam Noord inmiddels tot de hipste plekken van de wereld behoort.

Voor eigenaars Koos en Yfon van wasserette de Witte Reus een hele opgave om in deze snel veranderende wereld die Noord heet, overeind te blijven. Zeker nu aangenomen dochter Jojanneke vertrokken is naar Amerika en financieel brein Dries vast zit vanwege fraudepraktijken. En voelt zwerfhond Tarzan zich nog wel thuis in zijn buurt?

Aanvang 20:30 uur, maar kom op tijd, want VOL=VOL! Kaartjes koop je aan de deur: €4 / €2,50 met stadspas of huisvuilpas Amsterdam-Noord. Of koop een strippenkaart voor alle zes afleveringen: €20 (betalen aan de deur of via tolhuistuin.nl)

was-01

 

Reacties


ilovenoord