Gratis naar KLIK! animatie festival? // 4 t/m 9 november

Het KLIK! animatie festival gaat weer van start in EYE. Kinderen houden altijd van animatie en cartoons, maar volwassenen zeker ook! KLIK! is een jaarlijks terugkerend festival met de beste internationale animatiefilms van het moment voor volwassenen. KLIK! heeft een competitie, feature premières, voorpremières, workshops, talkshows én ook een kids programma.

Van 4 t/m 9 november 2014 is het weer tijd om non-stop animaties te kijken tijdens de zevende editie van het KLIK! Amsterdam Animation Festival in EYE. Tekenfilms, klei-animaties, 3D-producties: bereid je voor op zes dagen animatiefilms uit de hele wereld, masterclasses, premières en feestjes tijdens KLIK! 2014.
 Dit jaar is het hoofdthema Boys, Girls & Beyond!: een grensoverschrijdende reis langs mannelijke en vrouwelijke stereotypen, transseksuele- en gay-animaties.

Win jij één van de 3×2 dagpassen voor KLIK! ?

Wij mogen als ilovenoord 3×2 dagpassen weggeven! Wil jij kans maken op een ervan? Stuur dan een mail naar nieuws (at) ilovenoord.nl en beantwoord de onderstaande vraag. Op vrijdag 31oktober 12:00 uur sluit de inzending en maken we dewinnaars bekend.

  • De hoeveelste keer vindt dit festival plaats?

Reacties


ilovenoord