Rapper LAMYN zoekt matties en meiden voor workshops

Cultuurhuis Noord is lekker bezig en heeft een aantal fijne cursussen gepland. Langzamerhand begint het echt te lopen.  Lamyn startte vorige week ook met zijn rapworkshopreeks. Met één deelnemer. Dat kan beter. Dat moet meer… Amsterdam-Noord, laat je horen!

“Luister naar het ritme, welke sound spreekt je het meest aan?” Kun je ook uitleggen waarom je het mooi vindt…?”. Lamyn vraagt, legt uit en spreekt rustig. Lamyn laat zien dat rappen gaat over taal, ritme, gevoel en sfeer. De deelnemers gaan aan de slag met rijmen, dichten en schrijven. Er wordt geschreven en voorgedragen. De eerste schrijfopdracht luidt: Maak deze zin af: “Als ik een toverstokje had…”

Lamyn zelf

Zingend rappen of sprekend rappen. Alles kan. Maar vooral samenwerken aan een eindresultaat waar je trots op zult zijn. Wát een kans om met deze ervaren en professionele, grote, stoere en lieve knuffelrapper uit Tuindorp Oostzaan te werken. Geef je op en de € 18,50 per maand zijn op zich prima te doen, toch?

Praktisch:

Rap Workshops door Lamyn Belgaroui

Iedere donderdag, van 17:00 tot 17:45, vanaf 23 oktober 2014

Vanaf 9 jaar

Cultuurhuis Noord op het Zonneplein

Aanmelden via: lessen@cultuurhuisnoord.nl

Reacties


ilovenoord