Stem op de Chocolatemakers als meest duurzame ondernemer van Amsterdam!

De Chocolatemakers zijn genomineerd voor de DAM Prijs. Die wordt uitgereikt aan de meest duurzame ondernemer van Amsterdam. Wij kunnen nog vijf dagen stemmen op onze Noordse favoriet, tot de prijsuitreiking start op 27 oktober. Nog niet gestemd? DOEN!

Duurzaam, zero-waste en de Chocolatemakers. Dat gaat hand in hand. De cacoabonen komen zeilend met de Tres Hombres uit Peru. We vervoeren ze gezamenlijk met bakfietsen naar de fabriek 300 meter verderop. Alles met de hand. Duurzaamheid ten top! De bedrijfsvoering is gebaseerd op zo min mogelijke uitstoot en afval en het credo is streven naar lokale oplossingen. Groene stroom en zoveel mogelijk tweedehands materialen gebruiken.

Daarom zijn we zo trots op ze!

Stem via het stemformulier op de website of via een gratis SMS (d.w.z. voor het sms’en betaal je geen aanvullende kosten)! Let op: je kunt maximaal één keer stemmen via de website en één keer via SMS.

DAM Prijs uitreiking 2014

Maandag 27 oktober is de DAM Prijs uitreiking 2014. Iedereen is van harte uitgenodigd om deze feestelijke avond bij te wonen en de 6 meest duurzame MKB-ondernemers van Amsterdam te ontmoeten. Je bent welkom vanaf 19:15 uur in Pakhuis de Zwijger.

dam-banner

Reacties


ilovenoord