Win 2 dagpassen voor het Cinekid Festival!

Het Cinekid festival is het leukste kinderfilmfestival om te bezoeken in de herfstvakantie. Van 11 t/m 18 oktober de nieuwste films bekijken en rondstruinen in het Medialab. Het kantoor van Cinekid is inmiddels al verhuisd naar Noord, het festival zelf laat nog even op zich wachten. Maar, we hebben voor jullie een verrassing. We geven maar liefst 5 keer twee dagpassen weg!

Kinderen van 3 tot 14 jaar kunnen zich helemaal uitleven tijdens Cinekid. Met films als ‘Dummy de Mummy’ of ‘Het leven volgens Nino’. Met de allernieuwste games, media-installaties, meet & greets met grote sterren, optredens en natuurlijk premières van film- en televisievoorstellingen. Er zijn ook toffe masterclasses zoals ‘acteren’ of ‘castings’ waar talent gespot wordt. En met de aanwezige installaties kunnen de gekste dingen!

cinekid-01

Wij mogen dus 5 x2 dagpassen weggeven voor dit supergave festival! E-mail naar nieuws@ilovenoord.nl of post een commentaar op onze Facebookpagina onder dit bericht, waarom jij echt graag naar het festival wil en wie weet ben jij de gelukkige winnaar! Inzending sluit op 10 oktober, dan maken we de winnaars bekend.

Eén dagpas is geldig voor 3 kaartjes (keuze tussen medialab, tv of film staat vrij).

  • Het volledige programma vind je op de site van Cinekid

Reacties


ilovenoord