Kom mee proeven & praten aan de Dialoogtafel op de Pekmarkt

Midden op de nieuwe Van der Pekmarkt staan op vrijdag 7 november drie tafels waar je kunt aanschuiven voor spannende hapjes en een goed gesprek over voedsel en onszelf. Het is de Dag van de Dialoog en Zinnig Noord en Bite Me vinden het tijd om het over eten te hebben. Schuif aan, proef en praat!

Eten staat aan deze dialoogtafels centraal, niet alleen omdat iedereen dagelijks met voedsel te maken heeft, maar ook omdat eten veel over onszelf zegt. Wat eet je? Met wie eet je? Hoe eet je?

Voor ieder gerechtje (vers van de markt) staan we even stil bij het eten, door korte rituelen uit verschillende culturen en religies uit te proberen. Van mindful proeven tot christelijk delen. Zo kijken we wat (samen) eten kan betekenen en ontwikkelt het gesprek zich met elke hap. Want wat je eet ben je zelf.

Er is plek voor zo een 20 mensen, dus meldt je snel aan: info@zinnignoord.nl
We zitten droog onder marktkramen, met dekentjes tegen de kou.

  • Plaats: Van der Pekplein, bij de markt
  • Tijd: 14.00
  • Kosten: Je geeft achteraf wat je het waard vond.

Reacties


ilovenoord