Naakt in Noord: Vuigtuig in DE RUIMTE // 30 november

Elke zondag gaat de sauna van de Saunakaravaan aan in de tuin van DE RUIMTE, gecombineerd met o.a. poëzie, film, live muziek en verhalenvertellers. Gringo’s Kitchen kookt een fijne Tex Mex-hap voor bij het kampvuur. Op 30 november is het tijd voor live muziek, met een optreden van Vuigtuig: een Nederlandstalige chansonband die rancuneuze rock afwisselt met popliedjes en kordate folk.

Dit optreden gaat samen met de crowdfundingcampagne van het eerste album van Vuigtuig: Pek & Veren. Het opnemen van het album is volledig in eigen beheer gebeurd. Nú wil de band het album met 13 nummers graag uitbrengen op 12″ Vinyl, maar deze kosten kunnen ze niet volledig zelf dragen. Daarom zijn ze een campagne bij Voordekunst gestart. Dus doneer nu en ontvang sowieso het album op vinyl! Op 30 september spelen ze alvast materiaal van het nieuwe album, dat begin 2015 zal uitkomen.

De entree van de sauna is €6,-, dus daarvoor hoef je het niet te laten. Na het concert gaat een pet rond voor donaties voor de band. De sauna is open vanaf 16u. De band speelt rond 20.30 in het café.

Reacties


ilovenoord