Ontdek De Rietwijker // 9 november

Aanstaande zondag kun je kennismaken met een van de best bewaarde geheimen van Amsterdam-Noord: de theaterzaal van buurtcentrum De Rietwijker in de Banne-Noord, pal tegen de ring aan. En de theaterzaal is niet het enige dat het buurtcentrum te bieden heeft.

De Rietwijker heeft een tijd lang leeg gestaan, maar een groep buurtbewoners is nu bezig om het gebouw nieuw leven in te blazen. Er is alweer een aantal vaste gebruikers zoals studio De Zoete Inval en cateraar Tante Lita en binnenkort komen daarbij een gratis buurtkapper, dj-cursussen voor kinderen, theatervoorstellingen, films, muziek.

Op 9 november is er een open dag waarbij buurtbewoners opnieuw kennis kunnen maken met De Rietwijker, een drankje kunnen doen en en eventueel zelf met ideeën voor het gebouw komen. Op het programma staan optredens van o.a. RDWDJ, Muziekvereniging Waterland en TeamAir MG.

Reacties


ilovenoord