Wild op de Werf

De herfst is begonnen, de oogst is binnen en buiten dwarrelen verkleurde bladeren van de takken door de lucht. Terwijl de regen striemend tegen de ramen slaat, vermengt de geur van brandend hout en verse kruiden in gebraden vlees zich met de warme rode wijn die in open kannen op tafel staat … tijd voor een Wilde Avond!

Op zaterdag 22 november serveert Café Restaurant Noorderlicht een ‘Wilde Avond met onstuimig toetje na’. In de tot ‘jagershut’ omgebouwde zaak wordt aan lange tafels een stoer en herfstig 3 gangen diner uitgeserveerd waarna tot diep in de nacht gedanst kan worden op de muziek van het DJ-collectief “Old Boys On Vinyl”. De ‘Wilde Avond’ is voor liefhebbers van wild en gevogelte maar voor vegetariërs is er ook een mooi seizoensmenu samengesteld door de chef.

Noorderlicht staat al jaren bekend om haar duurzame karakter zowel in haar assortimentskeuze als bijvoorbeeld de inrichting van de zaak. Voor dit ‘Wilde Diner’, dat plek biedt aan 80 gasten, wordt wild geserveerd dat door jagers is geschoten op plekken waar ze op deze manier de natuurlijke biodiversiteit in balans willen houden. Het wijnarrangement wordt samengesteld uit een heerlijke restpartij van een failliete wijnimporteur.

Het feest na afloop wordt verzorgd door Old Boys On Vinyl, een club enthousiaste (ex)-dj’s uit het Amsterdamse nachtleven waaronder Bart Thimbles, Steven Mamman en Vincent en Tommy Hagen. Zoals de naam van het collectief al doet vermoeden draaien de heren uitsluitend op vinyl en dat geeft vaak net dat beetje extra sfeer aan de ‘Good-Old’ Hip-Hop, Disco en Dance-hits van toen.

wilde-avond-01

In het kort:

  • Aanvang diner: 19:00 – 23:00
  • Aanvang feest: 23:00 uur
  • Tickets diner + wijnarrangement + feest: 42,50
  • Tickets feest: 7,50
  • Reserveren:  info@noorderlichtcafe.nl of 020-4922770

Reacties


ilovenoord