Winters Binnen komt eraan!

Winters Binnen komt er weer aan, een jaarlijks festival om je te verwarmen tijdens de koude en donkere dagen in de winter. Drie dagen lang kan je genieten van theater, muziek en verhalen in huiskamers, winkels, cafés en op andere onverwachte locaties in Amsterdam-Noord. Winters Binnen is de tegenhanger van de zomerse buitenfestivals en al vijf jaar hét moment waarop de zo diverse werelden in Noord elkaar ontmoeten.

ilovenoord-wintersbinnen-foto-richard_tas

Ga naar een voorstelling in de Poolse supermarkt Costa of in een hotelkamer, blijf hangen op de singer-songwriter avond in Café Oud Noord, of volg de fototentoonstelling die langs alle buurten reist. Luister op knusse locaties naar prachtige muziek. Ook voor kinderen is er van alles te doen en te bezoeken. Tussendoor kan je op de vier festivalharten op het Zonneplein, het Van der Pekplein, het Spreeuwenpark en het Buikslotermeerplein glühwein of warme choco drinken en oliebollen eten bij een knisperende vuurkorf.

Winters-Binnen-Opening-foto-Marlise-Steeman

Voor ilovenoord geven de programmeurs van Winters Binnen hun tips door. We starten met:

Rosa Ronsdorf

Wat doe jij bij Winters Binnen?

Ik programmeer de muziekroute van de Muziekstraat tijdens Winters Binnen op 14 december. Daarnaast doe ik ook de productie en organiseer ik samen met Nina de Jong een lichtroute, die de muziekroute op zal lichten!

Wat is jouw ultieme Winters Binnen gevoel?

Kampvuur, kachel, warme wijn.. en mooie klanken vanuit huiskamers.

Wat is jouw leukste Winters Binnen herinnering?

Ik vond het concert vorig jaar in de kapper aan het Spreeuwenpark echt te gek. De kapper ging door, de klanten werden geknipt, en de band speelde alsof ze nooit iets anders hadden gedaan. geweldig.

Wat is je favoriete Winters Binnen locatie?

Ik ben heel benieuwd naar hoe het Spreeuwenpark er dit jaar uiteindelijk op 13 & 14 december uit zal zien! en de verlichte Vogelbuurt natuurlijk..

Hoe ziet jouw Winters Binnen weekend er dit jaar uit?

Ik zal naar de Openingsavond in het Zonnehuis gaan op vrijdag en op zondag ben ik natuurlijk in de Vogelbuurt te vinden!

Winters-binnen-ilovenoord

Het hele programma, tijdschema en plattegrond van Winters Binnen festival vind je op

 

 

Reacties


ilovenoord