WORKSHIP: Inspiring Evening op de Ceuvel // 12 december

Vrijdag 12 december vindt voor de tweede keer ‘Inspiring Evening’ plaats op de Ceuvel. ‘Inspiring Evenings’ zijn elke 2e vrijdag van de maand. De ‘Inspiring Evening’ wordt georganiseerd door Stichting Theatre Embassy die een Open Studio heeft, genaamd WORKSHIP.

Theatre Embassy wil graag een Open Podium geven aan mensen die iets bijzonders te vertellen hebben. Dit kan zijn op het gebied van Duurzaamheid, Gezondheid, Design, Cultuur, Reizen, Spiritualiteit etc. Onder het mom van ‘Wereldverbetering begint bij Jezelf’ komen mensen spreken over hun idealen en dromen. Vanuit de Ceuvel, willen we graag op deze manier een bijdrage leveren aan een positieve wereld.

inspiring-01

Get Inspired!

Deze keer komt Natuurgeneeskundige Suzanne Hazen praten over haar nieuwe publicatie van de DetoxAcademy. Gevolgd door een lezing van Jizzbirding over vogels in de stad Amsterdam. Daarna gaan we door met muziek van De Ceuvel Unplugged en is er heerlijk bier in Café de Ceuvel.

  • Aanvang: 18u: Snert & Gluhwein
  • 20u: Inspiring Evening in WORKSHIP
  • 21u: Ceuvel Unplugged Crossboat
    …. en Dansen tot na middernacht

01-overzicht

Reacties


ilovenoord