Gelukkig Nieuwjaar = Tijd voor een ilovenoord feestje!

Op de allerlaatste dag dat het officieel mag, wensen we jou als trouwe ilovenoord lezer een supergoed 2015! Dit jaar is het vijfde jaar dat we bestaan als community. Ja echt! Dat heuglijke feit gaan we ten eerste eens goed vieren met een ilovenoord Nieuwjaarsborrel! Jij bent van harte uitgenodigd om te komen dansen, kletsen en een drankje te drinken.

Ons feestje is in het Tolhuis op donderdag 8 januari en begint om 21:00 uur en het licht gaat uit om 01:00 uur.  Wij zorgen voor de lekkerste DJ’s! Op onze borrel kan je je lelijkste kerstkado meenemen, die gaat op de ruiltafel. Zie je iets anders wat je graag wil hebben, dan kan je dat ruilen … Ruilen is het nieuwe hebben!

DJ’s TIMETABLE:

21:00 – 22:30 Para Animo (Nu Disco, Electronica, Frensch Electro)

Para Animo is essentially groovy beats and basses with a love for the unique and challenging. They incorporate nu disco rhythms and elements of electronica to create something new and exciting in the world of electronic music. Through own tracks, bootlegs and edits, Para Animo is able to control all aspects of their sets.

22:30 – 00:30 Vørfreude – STUIFMEEL (Techno, Deephouse, Minimal)

STUIFMEEL is een collectief van muzikanten, producers en DJ’s uit Heerlen en omstreken. Het concept is ontstaan op de bovenste verdieping van KLOMPVIER: een overkoepelende stichting die zich richt op kunst, muziek en lifestyle. Wat begon als een idee om lokaal creatief talent van Heerlen te bundelen onder een muzieklabel, groeide uit tot een platform voor elektronische muziek.

00:30 – 01:00  Zkywalker & Vørfreude (Minimal Deephouse)

Lokatie NY Borrel: Tolhuis8 januari 2015 van 21:00 – 01:00
Waarom: Je wil het niet missen
Wat neem ik mee: Je lelijkste kerstkado + PIN-pas voor drankjes, je vriend, vriendin, broer of zus, overgebleven kerstboom of bal .. alles is welkom!

Reacties


ilovenoord