Kappers en stylisten gezocht voor gratis kapsalon in De Rietwijker

Wist je dat er in buurthuis de Rietwijker een gratis kap- en beautysalon is geopend? Het is een schattige salon in het buurthuis waar alle spullen aanwezig zijn om je mooi te laten stylen. Er zijn professionele krul- en stylingstangen, een wastafel en een droogkap. Elke woensdag- en elke vrijdagochtend komen hier dames samen om lekker te tutten, om bij te kletsen en gratis koffie en thee te drinken.

Het doel van ‘Samen Kappen’ is om een leuk clubje mensen te vormen die het gezellig hebben samen, elkaar mooier maken en samen het buurthuis meer leven in blazen! Op het moment dat je geknipt en gestyled bent, kan je je knipbeurt ‘terugbetalen’ in de vorm van een klusje voor het buurthuis. Een keer flyeren bijvoorbeeld. Of een keer achter de bar staan tijdens een activiteit.

Soms is er een professionele kapper aanwezig, maar buurtbewoners die kunnen kappen en stylen zijn ook van harte welkom! Of je nou gaat om alleen even koffie te drinken en buurtgenoten te ontmoeten, of om je haar te (laten) stylen, of om werkervaring op te doen als kapper of stlylist; iedereen is welkom!

knip-01

Elke woensdag en elke vrijdag is de kapsalon open van 9:30 tot 13:30 uur
Het adres van de Rietwijker is Parlevinker 9: wel even aanbellen!

Reacties


ilovenoord