ZZP’er in Amsterdam-Noord en omstreken? Kom bouwen met WNKL! // 21 januari

Wat je vak ook is, als ondernemer blijf je altijd bouwen. Aan je website, je administratie, je netwerk. En: soms zoek je advies, juridische informatie of gewoon een visitekaartje. Hiervoor heb je andere mensen nodig. Want bouwen doe je nooit alleen!

Om ZZPers in Amsterdam-Noord en omstreken te helpen bouwen aan hun eigen ‘winkel’ organiseert WNKL een unieke bouweditie. Kom dus vooral langs bij de Bouwmaat in Amsterdam-Noord, op woensdag 21 januari, tussen 8 en 12 uur, en neem deel aan diverse mini-consults, vraag- en antwoordsessies en speeddates.

Zo vertelt Gijs je alles over het opzetten van een handige administratie, helpt Karin met het schrijven van goede teksten en Claudi met het ontwerpen van een kaartje, coacht Kitty je in de samenwerking met andere ZZPers, vertelt Arend je alles over de media, gaat Bas met je klussen, maakt Ronald mooie foto’s en deelt Robert zijn geheimen voor een goede site met je. En nog veel meer! De FNV geeft juridisch advies, de koffie staat klaar en uiteraard kun je gelijk mooie bouwmaterialen meenemen voor je volgende klus!

Reacties


ilovenoord