Café DE RUIMTE opent een platenzaak op de Buiksloterdijk

Vanaf vrijdag is Amsterdam-Noord een heuse platenzaak rijker. In Café DE RUIMTE kun je dan ongegeneerd in de bakken snuffelen naar de mooiste en uniekste vinyl platen van onafhankelijke Nederlandse labels. Er is teveel goede muziek die niet op de radio wordt gedraaid, maar die kan je nu wel vinden in de nieuwe platenzaak op de Buiksloterdijk.

Platen van bands van labels als Geertruida, Makkum Recs, Katzwijm Records & Brouwerij, Narrominded, Subroutine Records, Zesde Kolonne, Blowpipe Records en onder andere Off Amsterdam zijn er te vinden. En uiteraard brengt DE RUIMTE ook zelf platen uit. De opening is vrijdag 13 februari om half acht. Met optredens van onder andere Maggie Brown, Homemade Empire, Spoelstra, Big Hare en als afsluiter de tunes van dj Garçon Taupe.

recordstore-01

Ook als je geen platenspeler hebt, geen paniek. Er zijn platenspelers, (vintage) versterkers, gitaarversterkers, speakers en andere audioapparatuur te koop van Ohm Dirk. Alles werkt en is nagekeken. Koop je een LP, krijg je ook nog een drankje!

 

 

 

Reacties


ilovenoord