De Derrrrde Wereld Draait Noord // 15 februari

Op zondagmiddag 15 februari is om 15 uur de derde officiële aflevering van De Wereld Draait Noord (DWDN), in ’t Zonnehuis in Tuindorp-Oostzaan.  Deze talkshow maakt de Theaterstraat voor en door Amsterdam-Noord & de rest van de wereld, met o.a. bingo, krimi, poëzie, NDSM, levenslied, internationale performance en Amsterdamse snacks.

(Foto: Historisch Centrum Amsterdam-Noord)

(Foto: Historisch Centrum Amsterdam-Noord)

Deze keer onder meer aandacht voor de watersnood van 1916 (Landelijk Noord). Volgend jaar is het 100 jaar geleden dat heel Waterland onder water stond. Wil Sartorius van het HCAN gaat er over vertellen.

krimi

Spanning en drama door het failliet van de NDSM: een hoop ellende in Tuindorp Oostzaan in de jaren 80, maar een paar mensen aan de top schijnen ervan geprofiteerd te hebben… In de krimi ‘Op de Kop’ zie je de zoektocht van Deborah Schreuder. Haar moeder uit het dorp heeft ze nooit gekend, haar vader vertelt niets over zijn tijd als manager bij de werf…

Gaat dat zien!

Reacties


ilovenoord