‘Pop-up Yoga’ bij Kopje Suiker?

Kopje Suiker? Uh, wat is dat nou weer? Op het Zonneplein is een nieuw initiatief gestart onder de naam ‘Kopje Suiker’. Het is een ‘all concept room’ dat nieuwe vormen van sociaal, creatief, en cultureel ondernemen en creëeren in Amsterdam-Noord verkent. Een hele mond vol!

Het interieur van Kopje Suiker

Het interieur van Kopje Suiker

Een ‘all concept room’; daar kan dus van alles gebeuren! Bijvoorbeeld Pop-up Yoga, de Algemene Klaagochtend voor Mensen met een Ochtendhumeur of een pop-up terras genaamd Mama Leut. Een en ander staat nog in de kinderschoenen, maar dit klinkt hilarisch fantastisch.

Eerste Algemene Klaagochtend voor Mensen met een Ochtendhumeur

Maandag 16 februari is de eerste editie van de ‘Eerste Algemene Klaagochtend voor Mensen met een Ochtendhumeur’. Neem een bakkie Troost en ga onbeperkt en schaamteloos klagen over iets of iemand tussen 10 en 11 uur en trek dan opgelucht en vol goede moed de dag weer tegemoet.

Pop-up Yoga

kopje-suiker2
Vanaf 17 februari is er elke dinsdag Pop-up Yogales van 10-11:30 voor slechts 6 euro per les! Pop-up yoga betekent dat je niet vastzit aan een reeks lessen, maar dat je gewoon komt als je tijd of zin hebt. Meer info: marjoleinbeijst@hotmail.com.

Mama Leut

kopje-suiker3
De afdeling ‘koffie’ van Kopje Suiker, opent op nog mysterieuze tijdstippen af en toe haar pop-up terras ‘Mama Leut’ voor moeie mama’s & papa’s die lekker willen genieten van een bakkie Leut terwijl hun kids welig tieren in het ouder-kinderatelier. Afwachten dus wanneer dat plaatsvindt.

Je kan Kopje Suiker volgen op facebook  en ga langs op Zonneplein 18a!

Reacties


ilovenoord