Bandjesdag 2015 in Café De Pont // 8 maart

De afgelopen weken hebben leerlingen van Muziekschool Amsterdam-Noord weer zwaar gerepeteerd op lichte muziek. Aanstaande zondag wordt het Bandproject afgesloten op de inmiddels traditionele Bandjesdag in Café De Pont.

Spelers van pop- en jazzinstrumenten én vocalisten van de muziekschool zijn gedurende zes weken ingedeeld in bands en hebben geoefend op hedendaagse liedjes en klassiekers uit de popmuziek.

Zondagmiddag kun je luisteren naar, onder meer, covers van Stay With Me (Sam Smith), Lego House (Ed Sheeran) en Next To Me (Emeli Sandé). Kom die middag swingen op de funk en soul van Lady Marmelade (Labelle), stap terug in de tijd met My generation (The Who) en I am the Walrus (The Beatles) of zwijmel weg bij de klanken van Hotel California (The Eagles). Laat je meeslepen door  Gravity (John Mayer) en de Pontblues van pianist en docent aan de muziekschool Anton Titsing. En nog veel meer. 13 bands én de docentenband doen aanstaande zondag hun uiterste best om er weer mooie Bandjesdag van te maken.

Zondag 8 maart van 13.00 tot 18.00 uur in Café De Pont.

Foto © Muziekschool Amsterdam-Noord

Reacties


ilovenoord