De Erfgoedseizoenen kalender is genomineerd! // update: en gewonnen!!!

 

//UPDATE: Lies heeft de publieksprijs gewonnen! Dank aan alle stemmers! Die kalender koop je nu bij de Soepboer in van der Pekstraat voor 12,50!

De Erfgoedseizoenen in Amsterdam Noord kalender is genomineerd voor de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK) Eindwerkprijs!! How fabulous! Deze kalender heb ik – met hulp van heel veel anderen – vorig jaar gemaakt tijdens mijn afstudeerstage bij ilovenoord mét ilovenoord. In de kalender wordt ingezoomd op erfgoed in Amsterdam Noord; dus gebouwen, verhalen, tradities,…

Uit het eindwerk van lichting 2014 van de AHK is door studenten en docenten het beste afstudeerwerk voorgedragen voor de prijs. De uiteindelijke winnaar ontvangt een geldbedrag van €3.000; ook is er een publieksprijs van €1.000. Wie de hoofdprijs wint wordt bepaald door een jury. Wie de publieksprijs wint bepalen jullie!

Zouden jullie op mij willen stemmen? Het kost maar een paar seconden. Stemmen kan hier: http://www.ahk.nl/eindwerkprijs/2014/publieksprijs/ Het zou te gek zijn als jullie dit ook delen met jullie netwerk!

En mochten jullie het leuk vinden: bij deze wil ik jullie graag uitnodigen voor de uitreiking van de AHK Eindwerkprijs op 16 maart, vanaf 16:30 in de Theaterschool Amsterdam.

Ik hoop dat jullie daar allemaal te zien, en alvast super bedankt voor jullie stem!!

Liefs,

Reacties


ilovenoord