Gratis naar Niet Voor De Poes! in Cabar@t de Rietwijker

Zaterdag 7 maart is de eerste editie van ‘Cabar@t de Rietwijker’, een cabaret avond met de voorstelling van Niet voor de Poes van Merel Moistra. Om te lachen én met liedjes om te lachen of huilen en als je dat wilt (en daar waar dat is toegestaan) zelf kunt meezingen. Omdat de Rietwijker al een beetje de lente in de bol heeft willen ze jullie het volgende aanbieden …

De eerste 50 bezoekers die zich deze nog week aanmelden op het evenement via Facebook mogen GRATIS naar binnen én krijgen een gratis kopje koffie. Val je hier buiten, moet je gewoon zelf je eerste kopje koffie betalen, maar mag je wel gewoon gratis komen lachen, gieren en brullen met Merel, Barbara, Marieke, en Janneke. De entree is dus gratis en voor nop!

Is Merel Moistra een comédienne of cabaretière? Voornoemde type grappenmaakster zet het publiek graag op het verkeerde been, maar…. Merel Moistra heeft geen verkeerd been. Het zijn allebei, stuk voor stuk, TOP benen. Nee, Merel Moistra gaat het verkeerde been voorbij. Merel Moistra beent graag uit. Merel Moistra gaat tot op het bot. Merel Moistra draait niet om de hete brei heen. Merel Moistra gaat direct voor de hoofdprijs. Merel rukt aan de fundamenten van uw brein. Nee, erger, Merel Moistra IS een Breinfuck …… op Benen! En wat voor benen!

Een unieke kans dus op een goedkope avond vertier op topniveau!

Dus……Tot zaterdag in de Rietwijker: hier is de link naar de facebook event pagina

Reacties


ilovenoord