ilovenoord is VIJF … tijd voor een feestje! // 3 april

ilovenoord bestaat dit jaar VIJF jaar! En dat gaan we vieren. Met jullie natuurlijk! Op vrijdag 3 april gaan de deuren van Café Noorderlicht exclusief open voor alle ilovenoord fans en liefhebbers die onze verjaardag willen vieren. Komen jullie ook?

De lokatie van ons feestje is ons immer geliefde Noorderlicht, de ultieme oase op de NDSM. Er is onder andere live muziek van een band uit Noord, maar we verklappen nog niet wie dat is. Wat we wel al aan jullie bekend kunnen maken zijn de namen van de twee DJ’s die ons gaan betoveren met hun heerlijke beats, namelijk:  DJ Yoyok & Esta Polyesta!

 DJ Yoyok

yoyok

DJ Yoyok – foto door mitch

DJ Yoyok has a diverse style and that’s why he owns a surprising wide variety of records. You won’t often meet someone who spins hip-hop, disco, soul and funk, but on another occasion just as easily goes for steaming club classics, funky house, Detroit techno or even a slamming old-school set!

Yoyok heb je vast al eens gezien en gehoord op Driving North, het Westergasterras, Blijburg, ‘t Blauwe Theehuis, Strand West, in Noorderlicht natuurlijk, Odessa of in Belgique.

Esta Polyesta

Esta Polyesta op Closing Toren - foto door the hospages

Esta Polyesta op Closing Toren – foto door the hospages

DJ Polyesta creates a party with Global Beats and World grooves.
She mixes music from Africa, Asia, Middle East, Latin America and Europe like there are no borders.
Polyesta blends acoustic, electronic, traditional and modern music into a very danceable mix.

Esta ken je vast van de ilovenoord feestpont, Noorderlicht, Lowlands, Shoeless Open Air, Amsterdam Dance Event, Magneet Festival, Mysteryland, All Is One, Amsterdam Roots Festival, Berlin Film Festival and Landjuweel Festival, Paradiso, Club Lite, Melkweg, Hotel Arena, Tropen Theater, Ruigoord, De Toren, Little Buddha etcetera!

Esta Polyseta gaat ook draaien op Mysteryland 2015 en op ons feest krijg je daar alvast een voorproefje van. We gaan door tot 4 uur in de nacht op de global beats en grooves van onze favoriet!

BAND

Maken we binnenkort bekend, stay tuned.

Kaartjes

Je kan je early bird ticket nu bestellen voor 4 euro. Daarna zijn ze € 5,55 … en vol=vol in Noorderlicht.

Reacties


ilovenoord