Oproep aan alle kunstenaars in Noord

Ben je kunstenaar en woon of werk je in Noord, meld je dan aan voor de SummerShow 2015 Amsterdam-Noord. Van 21 juni tot 1 augustus 2015 organiseren Nieuw Dakota en Francis Boeske Projects gezamenlijk de eerste SummerShow op het NDSM-terrein in Amsterdam-Noord.

Professionals en amateurs, jong en oud, net afgestudeerd of al bekend; alle in Noord werkende en/of wonende kunstenaars kunnen zich aanmelden voor de SummerShow 2015. Kunstenaars worden uitgenodigd aan dit initiatief deel te nemen met één tot drie kunstwerk(en). Een deskundige vakjury (namen worden nog bekend gemaakt) zal de werken beoordelen en selecteren.

Geïnspireerd door de Summer Exhibitionthe largest open submission exhibition in the world – zoals die al sinds 1769 door de Royal Academy in Londen wordt georganiseerd willen Nieuw Dakota en Francis Boeske Projects bijdragen aan de creatieve ontwikkeling van Amsterdam-Noord door kunstenaars de mogelijkheid te bieden hun werk aan een breed publiek te tonen.

Jury- en publieksprijs
Kunstenaars van wie er werken door de jury worden geselecteerd, nemen deel aan een groepstentoonstelling die van 21 juni tot 1 augustus 2015 zal worden gehouden in de ruimtes van Nieuw Dakota en Francis Boeske Projects aan de Ms. van Riemsdijkweg op de NDSM-werf.

De deelnemers maken ook kans op de jury- en publieksprijs. De winnaars krijgen gelijktijdig een tentoonstelling van 10 dagen in de ruimte van Nieuw Dakota.

Je kunt meedoen door vóór 10 mei 2015 het aanmeldingsformulier in te vullen en te mailen naar  summershow@nieuwdakota.com.

Grijp deze kans en meld je aan! Misschien is dit jouw springplank naar de (internationale) kunstwereld.

www.facebook.com/SummerShowAmsterdam

Nieuw Dakota en Francis Boeske Projects
Ms. van Riemsdijkweg 41 a & b
1033 RC Amsterdam
nieuwdakota.com
francisboeskeprojects.nl

Reacties


ilovenoord