Paasfeest in Noord voor jong en oud

Pasen komt eraan en dat betekent eieren zoeken en snoepen. Voor jong en oud organiseren Mama Noord en Hotmamahot een geweldig paasfeest op 4 april. Er wordt geschminked en verkleed. Daarna in optocht naar de speeltuin de Speelvogel om eieren te zoeken. Aansluitend is er een heerlijke brunch met een knutselworkshop. Dus, aarzel niet, neem je eigen paasbrunch mee en ontmoet andere noorderlingen. En wie weet vind jij het Gouden Ei!

PROGRAMMA

09.45 uur: Schminken & Verkleden met de Pretvormers
Locatie: Muziekstraatstudio op Sijsjesstraat 21, bij speeltuin de Speelvogel. Als we onszelf versierd en geschminkt hebben trekken we om 10.30uur de buurt in met muziek en grote kostuums! Kinderen en ouders welkom; er is plek voor 25 kinderen. Schminken en verkleden is gratis maar vol=vol. Meld je dus gauw aan!

10.30 uur: Paasoptocht & Eieren zoeken!
Vertrek- en verzamellocatie: Sijsjestraat 21 (Muziekstudio) voor Speeltuin de Speelvogel. Alle kleine en grote buurtbewoners zijn uitgenodigd om mee te lopen in de Paasoptocht! Voorop gaan de kinderen in kostuums en met muziek o.l.v de Pretvormers! De optocht trekt door de buurt richting een veld vol eieren… Daar mogen alle kinderen die meelopen in de optocht eieren zoeken! Neem dus een mandje mee. De eieren eten we op tijdens de paasbrunch in de Gele Pomp.
Dus: alle ouders en kinderen uit noord, trek je paaspak aan en neem je trommel mee (of niet). Loop mee in de parade en zoek lekker mee…wie het Gouden Ei vindt, krijgt een mooie verrassing!

11.30 uur: Paasbrunch & Knutselworkshop
Locatie:de Gele Pomp, Leeuwardeweg 16
Ontmoet elkaar aan tafel, maak zandbak dates met andere ouders, en eet & verf eieren! Stilzitten hoeft niet: je mag natuurlijk ook lekker gaan voetballen op het plein voor de Gele Pomp. Eierverfsetjes en eieren aanwezig, dus alle kinderen kunnen lekker verven. Wij zorgen voor koffie en thee, jullie voor je eigen paasbrunch. Broodtrommel kwijt? Er zijn ook tosti’s, jus d’orange en wat andere lekkernijen te koop.

Hotmamahot geeft tijdens de brunch een creatieve knutselworkshop voor kinderen. De workshop is gratis en op inloop, het thema mag je raden:)

paas3

AANMELDEN:

Wil je er op 4 april ook bij zijn? Meld je aan via zandbakouders@gmail.com

Vermeld duidelijk in je mailtje:

  • bij welke onderdelen je (wie) aanwezig wilt zijn.
  • aantal volwassenen + aantal kinderen (en leeftijden)
    Dit ivm. inkoop van materialen, koffie en thee, en het kopen & verstoppen van voldoende eieren voor alle kinderen..

Meehelpen? Graag!
Dit is een initiatief van Mama Noord ouders ism. Hotmamahot. Wij zoeken een aantal vrijwilligers die ons mee willen helpen met de aankleding van de locatie, het verstoppen van eieren en opruimen aan het eind. Interesse? Stuur een mailtje naar bovenstaand mailadres.

 

Reacties


ilovenoord