Gezocht: 60 filmfans van 12-14 jaar

Op 3 mei bepaalt een jury van meer dan duizend tieners uit 25 Europese landen welke film de ‘Europese jeugd-Oscar’ verdient. Misschien zit jij daar wel bij! EYE zoekt voor de European Young Audience Film Day namelijk zestig filmfans van 12, 13 of 14 jaar oud. Zij krijgen die zondag de drie genomineerde speelfilms voorgeschoteld en kiezen daarna de beste film.

Ben (of ken) je iemand die van jeugdfilms houdt en 12, 13 of 14 jaar is? Vul dan op de site van EYE a het inschrijfformulier in. Deelname en de vertoningen zijn gratis en exclusief: de European Young Audience Film Day is namelijk uitsluitend toegankelijk voor juryleden. EYE zal deze dag zorgen voor lunch, lekkers en een goodybag.

De genomineerde speelfilms zijn:

ZWEDEN: My Skinny Sister (Min lilla syster) van Sanne Lenken
IERLAND: You’re Ugly Too van Mark Noonan
ITALIE: The Invisible Boy (Il ragazzo invisibile) van Gabriele Salvatores

De deadline voor het aanmelden is 22 april. Inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst, dus geef je snel op!

Reacties


ilovenoord