Imagine Film Festival in Eye: We Love Robots! // t/m 18 april

Imagine Film Festival vindt dit jaar plaats van 8 t/m 18 april in EYE Amsterdam. Het festival presenteert zo’n 50 features en 40 korte films en gaat in gesprek met binnen- en buitenlandse gasten. Naast het filmprogramma zijn er masterclasses, lezingen, schoolvoorstellingen en een omvangrijk randprogramma. Centraal staat deze editie het thema We Love Robots.

In het grote themaprogramma We Love Robots neemt Imagine dit jaar de emotionele band tussen mensen en robots onder de loep. Geheel in dit teken staat de officiële openingsfilm EX MACHINA van Alex Garlan.

exmachine

Naast een officiële openingsfilm Ex Machina op woensdag 8 april heeft Imagine dit jaar ook een publieksopening: de pulpy actiefilm Everly met Salma Hayek als vechtende antiheldin. Tien dagen later sluit het festival 18 april af met de avonturenfilm Big Game, waarin terroristen in de Finse wildernis de jacht openen op Samuel L. Jackson als Amerikaanse president.

Hou je van film en robots, check dan de site met het hele programma!

robots2

Reacties


ilovenoord