Kom goed voor de dag voor Moederdag

‘Mama, je bent de liefste van de hele wereld‘… Moederdag dus. Op zondag 10 mei (niet vergeten!). Dan is het altijd weer even puzzelen wat er gegeven en/of geknutseld moet worden voor onze liefste mama’s. Wie heeft daar nu de perfecte oplossing voor? Juist, de Hotmama’s natuurlijk!

Samen met je broertje, zusje of je vader ga je naar de Gele pomp. Met Hotmamahot en de 22 vrijwilleGgers van de university of social work uit Michigan U.S.A. maak je de mooiste en lekkerste verrassingen voor moederdag.

Workshops

  • T-shirts drukken
  • Chocoladelolly’s
  • Moederdag kaarten
  • Fotolijstjes maken

En daarna kan je dit allemaal mooi inpakken voor je moeder!

Waar: De Gele Pomp, Nieuwe Leeuwarderweg 16
Wanneer: Zaterdag 9 mei van 13:00 – 17:00 u

Ook mee doen?
Aanmelden via: moederdag@degelepomp.nl

moederdag-web1

Reacties


ilovenoord