Get WASTED tijdens de WASTED Plastic Night! // 10 juli

Muziekfestivals, Filmfestivals, Foodfestivals, je hebt er vast van gehoord – maar een Plasticfestival? Daarvoor kom je op 10 juli naar de WASTED Plastic Night bij de Roze Tanker in het Noorderpark. Een avond met films, workshops, muziek, eten en drinken om het gloednieuwe WASTED Laboratorium én de mogelijkheden voor plastic afval in Amsterdam te vieren.

Voor de WASTED Plastic Night bundelen plastic initiatieven zoals Plastic Whale, Perpetual Plastic Project, DUS architecten en WASTED hun krachten om Amsterdam te laten zien hoe waardevol plastic afval is. Van haken met plastic tassen en het 3D printen van plastic ringen tot het bouwen van WASTED blokken: tijdens deze avond leer je op een luchtige manier de veelzijdigheid van plastic ontdekken. Daarnaast kun je zelf per boot plastic afval vissen uit het kanaal en leer je tijdens de Plastic-a-holics Anonymous Meeting over behandelmethoden voor onze plasticverslaving.

En dat is nog niet alles! KLIK! Amsterdam Animation heeft een programma samengesteld van animatiefilms die het thema afval op een speelse manier benaderen. Na zonsondergang start de openlucht filmvertoning op een groot scherm van Outdoor Cinema. Verder kun je genieten van heerlijk natuurlijk eten uit de kookbus van Vrij Voedsel. Genoeg te doen dus.

De WASTED Plastic Night vindt plaats rondom de Roze Tanker, een voormalig tankstation in het Noorderpark. Toegang tot het festival is gratis. Wil je zeker zijn van een zitplaats tijdens de filmvoorstelling of één van de workshops, reserveer dan hier een kaartje.

  • Wanneer? > 10 juli van 19.00 – 24.00 bij en in de Roze Tanker
  • www.wastedlab.nl

Reacties


ilovenoord