Metropolis Noord

Hoe verbind je een school met de buurt? In project Metropolis Amsterdam gaan vmbo-leerlingen de straat op om korte reportages van bedrijven en organisaties in de omgeving te maken. De afgelopen maanden is een deel van Noord in beeld gebracht, door leerlingen van de Bredero Mavo.

Is werken bij het Kruidvat leuk? En wat doe je daar de hele dag? De video’s op de website van  Metropolis Noord zijn ontzettend leuk om te zien. De leerlingen van het Bredero Mavo hebben in winkels op het Buikslotermeerplein gefilmd en zo dit gebied in kaart gebracht. We laten er een paar hieronder zien. Voor alle filmpjes ga je naar www.metropolisnoord.nl.

Ilias en Redouan gaan op zoek naar het geheim van de Hema; wat wordt er het meest verkocht en waarom is het zo leuk om er te werken?

Allemaal verse vis, maar waar komt die vandaan? Nasser en Yassine vragen het aan Ron van Spankeren (van ‘Spankeren visspecialiteiten)

 

Reacties


ilovenoord