Ook Amsterdam-Noord heeft nu een haringparty met net dat beetje extra!

Amsterdam-Noord heeft alles, maar dat is geen nieuws. Wel nieuws is dat op 19 juni alweer de derde editie van Vis Moet Zwemmen plaatsvindt; de leukste vrijdagmiddagborrel van Amsterdam-Noord. Restaurant Stork wordt voor deze derde editie omgetoverd tot de Haringparty van Amsterdam-Noord 2015. Om 17.00 uur zullen de eerste vaatjes haring aanmeren langs de kade van Stork op bedrijventerrein De Overkant.

Het idee achter Vis Moet Zwemmen is volgens Hanne Blom, eigenaar van Stork, dat ook de leukste kant van Amsterdam een vrijdagmiddagborrel moet hebben. Blom: “Waar we net dat beetje meer bieden voor de ultieme sfeer en belevenis. Met Vis Moet Zwemmen willen we de borrel met bitterbal ontstijgen.”

Niet dat Blom iets tegen bitterballen heeft trouwens, maar die vind je immers overal. “Met Vis Moet Zwemmen brengen we iedere keer een proeverij van wijn en vis en bieden we net wat extra’s met live muziek of DJ.”

vmz-01

Wat allemaal te gebeuren staat op 19 juni, houdt Blom nog even geheim. Dat het spectaculair gaat worden, is zeker, als om 17.00 uur de eerste vaatjes haring van dit seizoen aanmeren aan de kade van het Café-Restaurant.

Blom: “De leukste kant van het IJ heeft nu dus ook een eigen haringparty. Wij hebben in Noord de ruimte en een prachtlocatie aan het water. Maar een haringparty ontbrak nog. Amsterdam-Noord laat ook hiermee zien zich te kunnen meten met de andere kant van het water en ik ben daar best een beetje trots op.”

De organisatoren hopen niet alleen op mooi weer, maar ook op veel bezoekers. Iedereen die zich aangetrokken voelt tot ontspannen borrelen en proeven en genieten van de muziek en de sfeer is dan ook meer dan welkom.

Blom: “Ondernemers, collega’s en vrienden: kom alleen of in goed gezelschap. Ontmoet gelijkgestemden, oude bekenden en nieuwe gezichten.”

Wie dat wil, kan daarna in het restaurant aanschuiven voor het diner. Houd de website in de gaten voor meer informatie, of check de Facebook pagina.

door: Ellen Kleverlaan

Reacties


ilovenoord