Reserveer alvast je plekje op de Buurtcamping in het Noorderpark // 24 juli

Nog geen vakantieplannen? Maar wel in bezit van wat kampeergerei? Zet het alvast in je agenda: ‘Buurtcamping Noorderpark in het weekend van 24 t/m 26 juli’. Met zijn allen wakker worden onder de bomen, een ontbijtje in mekaar knutselen en lekker loom de dag de dag laten zijn.

Op een camping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit… Je groet de buurman, praat over koetjes en kalfjes en helpt elkaar een handje. Door samen de camping op te bouwen en activiteiten te organiseren, leren buurtbewoners tijdens een ontspannen vakantie elkaar beter kennen.

buurtcampin9-03

Drie dagen lang is het park een klein gemoedelijk dorpje midden in de grote stad. Bewoond door alle types die de stad rijk is: van yuppen tot daklozen, van Drenten tot Surinamers, van muurbloempjes tot druktemakers en van zuigelingen tot senioren.

buurtcampin9-00

Reserveer je tentplek in de campingwinkel. Of meld je aan als vrijwilliger en kampeer gratis of met korting. Kinderen t/m 12 jaar kamperen gratis en bezitters van de Stadspas of U-pas krijgen een fikse korting.

buurtcampin9-02

Reacties


ilovenoord