TIP: ‘Weed Dating’ in het zonnebloemen labyrint // 17 juni

Single in noord? En helemaal klaar met Tinder? Dan kan je woensdag lekker buiten daten in het zonnebloemen labyrinth in aanleg op het veld bij (voormalig) Sportpark Elzenhagen. Samen onkruid wieden en elkaar eens goed in de ogen kijken is het idee. Met uiteraard een drankje en een muziekje, om het allemaal wat gemakkelijk te maken.

Dit concept van ‘Weed Dating’ is overgewaaid vanuit Amerika en Groot-Brittannië naar Nederland.Hoe werkt het? Twee rijen mannen en vrouwen staat tegenover elkaar. Terwijl je onkruid aan het wieden bent, kan je elkaar beter leren kennen. Na een bepaalde tijd wordt er door 1 rij doorgeschoven en ga je naar de volgende potentiële partner. Liefde voor de natuur is al een overeenkomst. Plus 1!

z-veld

het zonnebloemen labyrinth in aanleg

Aanvang om zes uur en het duurt tot een uur of negen. Aanmelden via [email groenelevenlab@gmail.com], alleen vandaag nog! Voor meer informatie zie: https://www.facebook.com/events/513854452100312/

 

Reacties


ilovenoord