BOOTKAMP – Flirt seminar voor singles op een bootje vanaf de Ceuvel // 17 juli

Vind jij het ook zo intens jammer, dat sinds dating sites de normale plek zijn geworden om singles te benaderen, de edele kunst van het face to face flirten verloren is gegaan? Zonde. Dating coach Klazien gaat jou precies leren hoe je ‘ouderwets’ dates kan veroveren in het wild. Wil jij leren hoe je die prachtige man of vrouw aanspreekt in het wild? Wil jij leren hoe je een leuk gesprek kan hebben, een super connectie èn een telefoonnummer kan krijgen?

Klazien gaat je alle geheimen verklappen. En dan niet in een bedompt zaaltje, maar op een grote sloep, varend door Amsterdam. Je stapt op en komt volledig getransformeerd terug bij het gezelligste stadsstrand van Amsterdam: De Ceuvel, waar je al je nieuwe skills meteen in praktijk gaat brengen. Wees er snel bij, er is maar beperkt plek aan boord!

Als klap op de vuurpijl mogen wij als ilovenoord één plek weggeven! Geef in een commentaar aan, waarom jij of iemand die je kent een plek op BOOTKAMP nodig heeft. Woensdag de 15e maken we de winnaar bekend!

Waarom mag je dit event niet missen?

1. BOOTKAMP = bootcamp, maar dan beter
BOOTKAMP is geïnspireerd op ‘bootcamps’ van dating coaches. Dit zijn workshops voor single mannen waarin ze leren hoe ze vrouwen moeten versieren in het wild. Effectief? Zeker. Leuk? Ja, maar kan zoveel leuker! Omdat alles beter is op een boot, hoef je niet anderhalf uur in een TL-verlicht zaaltje door te brengen, alleen om de expert te horen praten. Nergens wordt het méér summer in the city dan vanaf het water dus varen we dwars door het centrum van Amsterdam om die stadse zomer vibe echt goed te laten resoneren.

En vind je een gemengd feestje ook niet altijd veel leuker dan een sausage fest? Daarom zullen er net zoveel mannen als vrouwen meegaan, for your pleasure.

2. Achter je computer/telefoon vandaan en lekker naar buiten!
Voor iedereen die zich maar niet thuis kan voelen op Tinder: ga lekker naar buiten, laat je zien en BOOTKAMP! Sinds de dating app zo populair is en flirten een uitstervende bezigheid is geworden, kun je een opvallend sociale en daarom aantrekkelijke verschijning zijn tussen al het telefoon loerende volk. Bovendien weet je binnen 1 minuut of die aantrekkelijke vreemdeling net zo leuk is van dichtbij als van veraf.

3. Je leert alles wat je moet weten om effectief contact te leggen.
Wanneer heb jij voor het laatst meerdere betekenisvolle connecties gelegd met aantrekkelijke vreemden op één avondje uit? Of bleef je dan toch weer liever veilig bij je vriendengroepje hangen? Op BOOTKAMP leer je precies hoe je uit die comfort zone komt en je balboekje vol telefoonnummers krijgt.

Wanneer?
Vrijdagavond 17 juli om 19:45. Afvaart is stipt om 20:00 uur

Waar?
De opstap plek is de Ceuvel in Amsterdam Noord. Deze bijzondere verborgen plek is zonder twijfel de aller-gezelligste plek van Amsterdam voorzien van een idyllisch stadsstrandje, waar je niet alleen uitgebreid kan flirten, maar ook nog eens heerlijk kan eten, drinken, zwemmen, dansen en van de late avondzon genieten bij een gezellig kampvuurtje.

Kost dat?
De prijs loopt niet in de honderden euro’s zoals op normale bootcamps. Deze blijft lekker onder de honderd euro, dus hoef je maar €87,- euro te betalen.

Kom samen!
Tip: om de man/vrouw ratio in evenwicht te houden: neem een leuke single vriend mee van het andere geslacht dan je eigen. Zo heb je gelijk een goede wing man bij je die jou door en door kent. Aan boord leer je wat een wing man voor je kan betekenen.

Hoe reserveer je?
Er is beperkt plek aan boord, waardoor het gezelschap intiem en exclusief blijft. Dat betekent: wees dus snel met je reservering. Meld je hier aan: http://lovehacks.nl/bootkamp/

Reacties


ilovenoord