Doe mee aan de 1000 van het Noorderpark!

Eerst even lekker opwarmen met Rita bij de Noorderparkkamer, klaar voor de start en GA! Wethouder van sport én fervent hardloper Eric van de Burg geeft het startschot. Misschien loopt hij zelfs mee!

Op zondag 26 juli organiseert de loopgroep Noorderpark in Beweging voor het derde jaar de 1000 van het Noorderpark. Het doel van dit evenement is om zoveel mogelijk mensen in beweging te brengen. Het is geen sponsorloop, maar een fun run, want (hard)lopen is leuk!

foto's Noorderpark in Beweging

foto’s Noorderpark in Beweging

foto's Noorderpark in Beweging

foto’s Noorderpark in Beweging

De uitdaging is met zijn allen 1000 kilometer (hard) lopen. Het maakt niet uit hoe. Rennend, joggend, lopend, met of zonder rollator, zelfs in een rolstoel of scootmobiel als je maar beweegt. Voor jong en oud. Én de hond mag ook mee!

Het wordt een feestelijke gebeurtenis met vele bekende en minder bekende Noorderlingen. Bands en artiesten die belangenloos willen optreden zijn uitgenodigd om zich te melden aan de organisatie. Dit jaar is Master Stu, bekend als de zwarte Hazes, ook van de partij.

Deze keer wordt het evenement georganiseerd tijdens de Buurtcamping (24-26 juli). Dus hopelijk doen de buurt kampeerders ook allemaal mee, maar je mag ook meedoen als je niet in het park heb geslapen.

Er zijn verschillende routes van 500, 1000 en 1500 meter. De kilometers worden opgeteld en als we er nog niet zijn, dan gaan we nog een rondje toch… met z’n allen halen we het.

Deelname is gratis!
Noorderpark in beweging Kees Poldervaart 848
Zondag 26 juli 10.30 – 14.00 v.a. Nooderparkkamer.

De 1000 van het Noorderpark is een intiatief van Noorderpark in Beweging van Doras. De wandel en loop groep helpt mensen b.v. in een depressie, met een burnout of die in een rouwproces zitten letterlijk weer op de been. Maar er zitten ook gewoon enthusiaste buurtbewoners bij. Wil je meedoen met deze gratis wekelijkse wandel/ looptraining. Kijk op de website en kom langs op maandag bij de Roze Tanker om 16 uur of woensdag bij Doras om 17 uur, Hagedoornplein 1C om.

Noorderpark in beweging poster

 

Reacties


ilovenoord