Gratis yogales op het Distelwegveer

Terwijl het NDSM-veer en het Buiksloterwegveer tijdens de spits overvol kunnen zijn, is het Distelwegveer een prima alternatief.  Helemaal als Yogaschool Noord van de partij is.

Iedere Amsterdammer neemt wel eens de pont naar de overkant van het IJ. Maar niet iedereen weet hoe gemakkelijk en snel je met het Distelwegveer van West naar Noord en weer terug kunt.

En dat is jammer, want het Distelwegveer is lang niet zo druk als de andere veerverbindingen. Daarbij duurt de overtocht maar 7 minuten en is achterliggend Noord sinds de komst van de Ridderspoorweg prima te bereiken vanaf de Distelweg.

yoga op een pont

De aanlandplaats van het Distelwegveer in Noord is bovendien, net als de rest van het stadsdeel, enorm in ontwikkeling. Zo heeft oud-fotograaf Ron Tetteroo er onlangs horecagelegenheid The Rock geopend. Deze ‘strandtent met festivalgevoel’ is een vast onderdeel van de creatieve fietstochten langs duurzame bedrijven in Noord.

Om te benadrukken dat de overtocht met het Distelwegveer erg rustgevend is, geeft Yogaschool Noord gratis yogalessen op deze pont. De eerste lessen vinden plaats op donderdag 30 juli vanaf half negen ’s ochtends. Doe je ook mee?

Reacties


ilovenoord