Noordelijke nachten…

… zijn lang. Die Nachten in Noord. Dat ze lang zijn, omdat je niet naar huis geráákt, omdat er te veel moois gebeurt of (in dit geval) omdat je slaapt als een roos in een fris, vers en supersmaakvol houten huisje in de tuin van culinaire man Peter van Dijk en decorvrouw Katja Hetsen. Die kunnen niet lang genoeg duren, gok ik. Nieuw, dus! Op de Stoombootweg nummer 40.

En er zijn er meer. Zeer zeker zijn er meer logeer – opties in ons heerlijke stadsdeel. Onlangs zagen we geboren-en-getogen Nieuwendammer Edgar Davids op het dak van Botel. Vanwege de opening van de kunstsuites in lettervorm op het dak van de voormalige hotelprijsvechter. Maar ook de stadsdeel-prijsvraagwinnaar van herberg het Mandela huisje kan op meer dan voldoende aandacht & interesse rekenen.

Andere bekende, bijzondere plekken zijn:

En Vul Aan… laat weten welke plek of tip onmisbaar is in dit lijstje!

 

 

Reacties


ilovenoord