Doe mee met de Imagination Studios Awards (Cartoon Network) in Eye, wij geven zes vrijkaarten weg!

EYE werkt samen met Cartoon Network aan de Imagination Studios Awards om kinderen tussen 4-14 jaar het plezier van zelf tekenen en animeren mee te geven. Om goed te kunnen oefenen organiseert Cartoon Network samen met EYE speciale workshops, waar ook echte tekenaars en animatoren bij aanwezig zijn. De eerste wordt gehouden op 30 augustus: dit is de aftrap van de wedstrijd! Doe jij mee? Wij geven maar liefst zes vrijkaarten weg voor deze kick off.

Van klassiekers als Johnny Bravo, Ed, Edd n Eddy en The Powerpuff Girls tot de nieuwste hitseries uit hun eigen Cartoon Network Studios: Cartoon Network brengt de beste cartoons van de grootste talenten. En nu is de zender op zoek naar jou! Cartoon Network organiseert in heel Europa de wedstrijd Imagination Studios Awards, waarin jij je bijzondere talenten kan tonen. En je maakt kans op een geweldig prijzenpakket: een gloednieuwe Wacom tekentablet die op 1 september verkrijgbaar is, samen met de unieke drukgevoelige Wacom Bamboo Stylus Fineline en een iPad!

De Wonderlijke Wereld van Gumbal

De Wonderlijke Wereld van Gumbal

Cartoon Network Studios

Cartoon Network brengt de grootste animatietalenten samen in hun eigen studio: Cartoon Network Studios. Daar creëren de teams geweldige en veelbekroonde hitseries als Clarence, De Wonderlijke Wereld van Gumball en Steven Universe. Dit najaar gaat Cartoon Network op zoek naar de grootste jeugdige talenten met de Europese wedstrijd Imagination Studios Awards.
Kinderen van 4 tot en met 14 jaar kunnen meedoen in drie categorieën:

  • 4 – 8 jaar: tekenen
  • 8 – 12 jaar: storyboard tekenen / script schrijven
  • 10 – 14 jaar: film / animatievideo maken

Wil jij meedoen en al meteen bij de aftrap op 30 augustus aanwezig zijn in Eye? Wij geven per categorie 2 kaarten weg.

Hoe doe je mee? Stuur een mail naar: RomyLuijkenaar@eyefilm.nl met: Naam & leeftijd. Wie weet word jij hét nieuwe talent van Cartoon Network!

cartoon-01

Jake tekenen leer je op de speciale website van Cartoon Network

Tips en trucs

Op de Imagination Studios Awards website kunnen kinderen terecht voor tips en trucs van artiesten als Ben Bocquelet (The Amazing World of Gumball), Rebecca Sugar (Steven Universe) en vele anderen. Kinderen kunnen verschillende activiteiten ondernemen op de site, zoals tekenen, kleuren, een storyboard maken, muziek maken, special effects creëren en animaties maken, zodat ze helemaal klaar zijn om aan hun eigen creaties te werken.

Reacties


ilovenoord