Rob en Coen’s Kofferbakmarkt // 30 augustus

Ik kan er wel om huilen. Nóóit ga ik naar een festival. En dit weekeinde wel. Ik ben er niet en daarom mis ik de eerste Kofferbakmarkt zondag 30 augustus aanstaande. Eindelijk gewoon weer ‘s een lekkere breng je oude, mooie, rare, zeldzame, voor jou overbodige, geinige spullen bij elkaar en verkoop ‘t… In de openlucht, vanuit je kofferbak, op het parkeerterrein van De Goudfazant, zo leuk! Lekker met je snuit in de zon en de wind.

Als Rob Zorab er mee te maken heeft , en dat heeft ‘ie, samen met zijn buurman Coen, dan houdt die verzameling ook vaak in – dat dat dan ook direct een hele fijne verzameling mensen betreft. Fijne leuke mensen hebben vaak fijne leuke spullen. Ja toch?

Kofferbakmarkt_2

Praktisch:

Voor deelnemers: reserveren hoeft niet, mag wel. Via: plekje@rckofferbakmarkt.nl. Personenauto’s 15,00 (met aanhanger + 10,00) Busjes 25,00 (met aanhanger + 15,00) Bak(brom)fietsen 10,00.

Let op: Auto’s vanaf 30 jaar of ouder krijgen hun leeftijd in % korting op de entreeprijs. Dus een auto van 50 jaar oud = 50% korting. Auto’s met een cataloguswaarde van 100K of meer krijgen 50% korting. De organisatie looft een prijs uit voor de “fraaiste bolide”.

Entree: 2,50 (kinderen t/m 12 jaar en iedereen onder 1,50 meter gratis entree)
Iedereen ouder dan 100 jaar krijgt een gratis rondrit over het terrein.

De Kofferbakmarkt vindt plaats in samenwerking met Hotel De Goudfazant. Versnaperingen voor eigen gebruik en vrienden toegestaan, niet om te verkopen. En! Aan de kleintjes wordt ook gedacht… Maar er is geen crèche 😉

En ik kan mezelf troosten, want de volgende Kofferbakmarkt staat gelukkig al gepland: zondag 25 oktober.

 

Reacties


ilovenoord